Logo_Licht     is een dochteronderneming van     nm2d

 

Business Productivity 2Day helpt organisaties om de juiste technologie op het juiste moment in te zetten, zodat je als organisatie kan focussen op wat belangrijk is voor jou. Geen grote investeringen doen in technologie aanschaven, maar steeds nieuwe technologie tot je beschikking krijgen en investeren in het beter inzetten van de technologie om aan de behoefte van de klant te voldoen.

Business Productivity 2Day laat je zien hoe je met de technologie van 2Day online kan samenwerken. Hoe je kan netwerken als een netwerk. Waarbij kennis delen centraal staat.

Business Productivity 2Day en New Media 2Day geloven in de technologie van Microsoft met Office 365. We zien dat Microsoft deze technologie 2Day in een hoog tempo beschikbaar maakt voor iedere organisatie. Empowering every person or organization in the world through technology. Office365 is aan het groeien. Groeien in functionaliteit en in het aantal gebruikers, maar hoe kan je nu echt op de juiste wijze gebruik maken van de technologie 2Day? Hoe blijft u op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen?

Door de jaren en ervaring hebben we een aanpak ontwikkelt die past bij het MKB, zodat je als organisatie en persoon echt het verschil kan maken met de technologie die voor handen is. Dit doen we op een interactieve manier om medewerkers te laten zien wat de voordelen zijn en direct resultaten behalen. Oplossingen laten zien binnen de bestaande tools die de technologie 2Day biedt. Geen maatwerk, maar blijven bij de functionaliteiten die voor handen zijn.

Ben je ook nieuwsgierig naar wat Business Productivity 2Day voor jullie organisatie kan betekenen?

Neem snel contact met ons op!