Over ons

Wij helpen bedrijven, die medewerkers de juiste kennis wil geven om alles uit de technologie te halen. Met onze expertise dragen we kennis over naar medewerkers om beter met de technologie van Microsoft 365 om te kunnen gaan. 

Als organisatie zijn er een aantal cruciale vragen die u moet stellen:
1. Waarom wil je Microsoft 365 inzetten?
2. Is de inrichting van Microsoft 365 klaar voor gebruik?
3. Ben je voorbereid op het beheren van de Microsft 365 omgeving?
4. Hebben de medewerkers de juiste kennis om met de nieuwe technologie te werken?

Wij helpen alle organisaties deze vragen te beantwoorden met "Ja". Dat doen wij door:

1. Passend advies te geven over een optimale inrichting die klaar is voor gebruik en beheer
2. De Microsoft 365 inrichting toe te passen
3. Medewerkers een passende training te geven dat past bij de organisatie

Wij geloven in een pragmatische en snelle aanpak. Geen grote en lange trajecten, maar op basis van onze expertise in een korte tijd een advies en inrichting geven die past bij de fase waarin de organisatie gebruik maakt van Microsoft 365. Begin je net met het gebruik van Microsoft 365? Zorg dan eerst voor een "Veilig samenwerken" omgeving. Als je medewerkers vertrouwen hebben kan je door naar de volgende fase "Slimmer samenwerken". In deze fase ga je zien welke applicaties Microsoft 365 biedt om bepaalde processen handiger uit te kunnen voeren. 

Onze visie

Organisaties missen de nodige ervaring hoe Microsoft 365 optimaal in te richten en hebben geen overzicht van de mogelijkheden die het platform biedt. Door het zonder deze optimale inrichting in te zetten ontstaat er chaos. Chaos resulteert in onherkenbaarheid van het werken met Microsoft 365 en hierdoor wordt Microsoft 365 gezien als complex en niet gebruiksvriendelijk. Medewerkers gaan niet kijken hoe de technologie hun kan helpen, maar zoeken hun eigen methode om herkenbaarheid en vertrouwen te krijgen. 

Wij begrijpen dat organisaties snel van start willen gaan met het gebruik van de nieuwe technologie die Microsoft 365 biedt. Om die reden geven wij bij het start van het gebruik al onze ervaring om het optimaal in te richten. We zorgen voor een vliegende start waarbij we herkenbaarheidveiligheid en vertrouwen creĆ«er bij de medewerkers.

"Omarm de digitalisering, laat technologie voor je werken"

>