april 24

NGO 2017 Microsoft – BP2D

NM2D en BP2D laten NGO’s de mogelijkheden zien

Na het success van vorig jaar heeft Microsoft dit jaar opnieuw de Non-Profit dag georganiseerd en wij mochten daar als partner aan deelnemen. We hebben een aantal bekende organisaties van vorig jaar gezien, maar dit jaar waren er toch een groot aantal nieuwe non-profit organisaties bijgekomen. Tijdens deze dag probeert Microsoft NGO’s veel bij te brengen rondom de nieuwe technologie en alle NGO’s zoveel mogelijk antwoorden te geven op de vragen die ze hadden.

Microsoft Partners laten op deze dag zien wat zij voor NGO’s kunnen betekenen en geven advies op de specifieke vragen die een NGO heeft. Een veel gehoorde vraag is ‘kunnen mijn medewerkers wel overweg met de nieuwe technologie, want het gaat zo hard?’. Antwoord hierop is ‘Ja’! Iedere organisatie in Nederland heeft te maken met een groep medewerkers die geen affiniteit hebben met de technologie. Daar zijn NGo’s niet anders in. Het gaat uiteindelijk niet om het kunnen omgaan met de nieuwe technologie, maar wat heel belangrijk is dat de technologie voor hen moet werken en dat het genoeg oplevert voor de medewerker om deze technologie te gaan gebruiken. Dat moet je de medewerkers dan wel laten zien.

Iedereen weet hoe een smartphone werkt en hoe je daar een filmpje mee kan maken en die kan versturen naar je beste vrienden op verschillende social media kanalen. Waarom is dat? Dat is toch ook nieuwe technologie? Als je het gaat navragen dan hoor je vaak dat die person het gehoord heeft van een andere Vriend of vriendin en dat een zoon of dochter dat geinstalleerd heeft, maar uiteindelijk is diegene zelf in staat geweest om het ook te gaan gebruiken.

Zo werkt het ook met de nieuwe technologie van Office 365. Bedenk als NGO wat het kan opleveren als jullie met de nieuwe technologie gaan werken. Tegen welke grenzen loop je aan of waar wil je als NGO je grens verleggen? Wij kunnen helpen met de technische installatie en zullen daarna workshops en training geven om te laten zien waarom het handig is om te gebruiken en wat het jouw aan tijd kan besparen door het gebruik van Office 365.

Wil jij ook weten wat ze tijdens zo’n dag vertellen? Kijk naar de onderstaande presentatie.


Publid Cloud for public good


Tags


Gerelateerde nieuwsberichten

Microsoft Teams templates beschikbaar!

Schrijf je in en ontvang alle nieuwe nieuws items!

>