maart 20

Microsoft organiseert NGO en BP2D is erbij!

BP2D helpt NGO vrijwilligers meer betrekken bij de organisatie, hoe?

Microsoft en New Media 2Day hebben een goede samenwerking voor het MKB, maar ook voor de non profit organisaties. New Media 2Day is gevraagd, om tijdens de NGO dag die in Nederland georganiseerd werd, een sessie te houden over wat Office365 voor voordelen voor de NGO kan betekenen. New Media 2Day heeft Business Productivity 2Day gevraagd om hier verdere invulling aan te geven.

Alle Non profit organisaties kunnen middels Techsoup Office365 licenties kopen via een gereduceerd tarief. (wil je weten hoeveel? Kijk snel op: Techsoup) New Media 2Day staat als enige vermeld als donatiepartner en implementatiepartner voor Office365. Tevens biedt New Media 2Day een aantal diensten voor een NGO tegen NGO prijs, maar Business Productivity 2Day zoekt uit welke werkplek bij uw organisatie aansluit. We gaan net een stukje verder dan enkel het leveren van de hardware en dat willen we met deze presentatie laten zien. We laten zien dat we als 2 bedrijven (NM2D en BP2D) een uitzonderlijke combinatie zijn.

Voorbereiding presentatie

De voorbereiding begint zoals gewoonlijk met doorspreken van wat we willen overbrengen naar de NGO’s. Het was al wel snel duidelijk. We willen de NGO’s eens meenemen naar hoe een moderne werkplek er voor een NGO kan uitzien.

NGO’s verschillen niet veel van andere organisaties, behalve de vele vrijwilligers die de organisaties hebben. De vrijwilligers die in sommige gevallen weinig tot geen computer ervaring hebben en niet beschikken over een werkplek bij de organisatie. Hoe kunnen we die vrijwilligers meer betrekken bij de organisaties door het inzetten van een moderne werkplek?

Zie hier mijn presentatie van die dag! Hoop vele te inspireren met de mogelijkheden die Office365 voor hun kan brengen met het juist inzetten van de tooling.


Tags

BP2D, moderne werkplek, NGO, NM2d, Office365, vrijwilligers


Gerelateerde nieuwsberichten

Microsoft Teams templates beschikbaar!

Schrijf je in en ontvang alle nieuwe nieuws items!

>