Dagelijks starten er steeds meer MKB bedrijven met allemaal mooie diensten. Leveren toegevoegde waarde met hun diensten in hun branche. Als organisatie heb je al Office licentie nodig. Om die reden is Office 365 vaak al aangeschaft, maar weet jij als MKB bedrijf wat de mogelijkheden zijn van Office 365? Wil je dat eigenlijk wel weten, maar er niet dagen aan besteden? Wil je dan ook weten waar je moet beginnen om meer uit Office 365 te halen? Jumpstart2Day is de oplossing voor jou!

Wij helpen graag alle MKB bedrijven om gebruik te maken van technologie om hun diensten nog sneller in de markt te brengen, maar voor een startende bedrijf is het vaak niet mogelijk om een investering te doen in de technologie. Heb jij toevallig wel een IT afdeling/persoon, maar die beschikt nog niet over deze kennis. Je zou toch graag willen dat diegene deze kennis zou krijgen om zelf in controle te zijn?

Wij herkennen als geen ander deze situaties en willen jou toch helpen om technologie vanaf de start van het bedrijf goed te implementeren. Wij bieden om die reden alle MKB bedrijven de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een Jumpstart2Day werken met Office 365. Het is een dag vol kennisdeling vanuit ons als consultant en netwerken met andere MKB bedrijven in dezelfde situatie.

Maar laten we eens kijken wat een MKB bedrijf nodig heeft om een jumpstart2Day te kunnen maken:
1. Kennis van de beschikbare applicaties
2. Bepalen welke applicaties we gaan gebruiken
3. Hoe zorg ik dan mijn medewerkers dit ook gaan snappen?
4. Waar wil ik technologie voor inzetten?

Zijn deze onderdelen ook herkenbaar bij jou? Laten we dan eens kijken hoe we deze behoefte kunnen invullen.

Om deze vragen goed te beantwoorden willen we in 1 dag met jou en andere MKB bedrijven samen een plan schrijven. Plan van aanpak om precies te zijn. In deze dag geven we jou kennis over alle onderdelen van Office 365, van Office apps tot delen van documenten met externe tot een CRM systeem.

Nu we de kennis hebben gaan we kijken welke applicaties we als eerste gaan gebruiken. Heb je een IT Strategie neem deze mee, want dit geeft je organisatie houvast en richtlijnen voor een goed fundament. Wil je eerst een IT Strategie bepalen, maar weet je niet hoe? We helpen je daar graag mee verder, maar dat doen we niet tijdens deze dag.

Nadat we weten hoe de applicaties werken en welke we willen gebruiken, gaan we bepalen hoe je deze kan neerzetten binnen de organisatie. Wij helpen je in dit plan om een basis inrichting te kunnen bepalen en neerzetten. Wil je laten je weten hoe je de medewerkers kan overtuigen hoe het te gaan gebruiken, want ook zij moeten de kennis krijgen alvorens je er goed mee aan de slag kan gaan.

Aan het einde van de dag heb je al deze onderdelen uitgewerkt in een plan en ben je in staat zelf de basis inrichting te kunnen neerzetten.

Heb jij interesse in deze dag voor kennisdeling? Schrijf je in via onderstaand formulier.

>