Structuur bouwen
Training

Bouwen van structuur in Microsoft 365

1 Training 4 Hoofdstukken 20 Modulen Easy

Over deze training

Online samenwerken met behulp van het Microsoft 365 wordt eenvoudiger en veiliger als je duidelijke spelregels hebt toegepast. De opgeschreven spelregels kan je omzetten in een basisinrichting voor het werken met Microsoft 365 en zal  zorgen voor herkenbaarheid en veiligheid. Door het juist in te rechten zal het werken met Microsoft 365 uitgroeien tot een succes en haal je alle mogelijke functionaliteiten uit het pakket.

Om de spelregels te bepalen en in te richten heb je kennis en ervaring nodig. In deze cursus geven we je kennis over de verschillende applicaties, maar we geven je ook onze ervaring mee om je basisinrichting te bepalen.

Hieronder de stappen die we tijdens deze cursus nemen:

  1. Basisvaardigheden “Werken met OneDrive – SharePoint – Microsoft Teams”
  2. Bepaal wat je wil
  3. Bereid je goed voor
  4. Versterk en omarming de verandering!

Deze cursus is voor IT medewerkers of medewerkers met IT affiniteit in een organisatie van 20-250 medewerkers die de basisinrichting moeten doen, maar nog net te weinig ervaring hebben.

Learn more

OneDrive - Persoonlijke folders 5 Modulen

Creëer bestanden en folders in OneDrive

Hoe maak ik mijn documenten en folders aan in OneDrive.

Deel je bestanden om samen te werken

Nu je bestanden opgeslagen zijn op OneDrive kan je ze delen met je collega's of met externe personen. Bij het delen van je documenten heb je verschillende opties. Deze leggen we kort in deze video uit.

SharePoint - teamfolders in de cloud 5 Modulen

Creëer bestanden en folders in SharePoint

In dit hoofdstuk leggen we uit welke verschillen er zijn tussen het aanmaken van bestanden op SharePoint. Wat verschilt dat ten op zichte van OneDrive.

Deel je teamfolder om samen te werken

Deel geen losse bestanden in je team, maar bij voorkeur de gehele team of folders binnen een team. Samenwerken in de cloud brengt flexibiliteit en productiviteit met zich mee, maar met de juiste kennis kan je ook bepalen wat de gevolgen zijn van deze flexibiliteit. 

Monitor de wijzigingen op bestanden

Wijzigingen in documenten bijhouden of juist de vorige versie van een document terugzetten? In dit hoofdstuk leggen we uit hoe het werkt.

Verwijder documenten

Documenten worden gemaakt of geupload, maar we verwijderen ook documenten. Wat gebeurd er met deze documenten?

Zoek je document

Documenten zoeken is niet belangrijk, maar hoe kan ik mijn document vinden!

Samenvatting 1 Training

Pen
>