Communicatie en kennis zijn de belangrijkste onderdelen om binnen een team goed te kunnen samenwerken. Willen jullie op een leuke manier de kennis en communicatie vergroten binnen Microsoft Teams? Lukt het jullie team om in een stressvolle situatie zo snel mogelijk de benodigde kennis onder te knie te krijgen en de opdrachten binnen Microsoft Teams uit te voeren? Dan is dit spel de perfecte uitdaging voor jullie! Alleen met de juiste kennis kan je optimaal gebruik maken van Microsoft Teams.

Is het verstandig om een medewerker zonder kennis te laten deelnemen in Microsoft Teams? Herken jij dit ook? Je zit in een vergadering en opeens komt er iemand die nog niet precies weet hoe je je scherm kan delen of wanneer je deze het beste kan gebruiken? Iemand in de groep legt het uit en de gehele groep wacht hier netjes op. Dit kan anders! Voordat je mag deelnemen aan een Microsoft Team speel je eerst het spel “Enter the Microsoft Teams room”!

Door dit spel leer je welke tools je kan inzetten om zo snel mogelijk de opdrachten uit te voeren.

Bij het leren van de technologie is het belangrijk om te zien hoe het werkt, hoe je het dient toe te passen en om ervaring op te doen. Via deze weg leer je op een leuke wijze hoe het werkt en wat voor resultaat het levert als je het op een goede manier gebruikt.

teams gameWat ga je doen?

Binnen Microsoft Teams vormen we met een aantal medewerkers verschillende teams. De teams gaan onder begeleiding van een Microsoft expert middels escape room opdrachten door Microsoft Teams heen. Ze leren tijdens het uitvoeren van de opdrachten hoe de verschillende onderdelen binnen Microsoft Teams in te zetten zijn. De escape room opdrachten zijn helemaal afgestemd op de hedendaagse activiteiten die het samenwerking op afstand vergt.

We leren je hoe je samenwerken op afstand met Microsoft Teams optimaal kan inzetten. Welke regels je met elkaar dient te maken om communicatie op afstand te verbeteren. Daarnaast leer je de beschikbare functies in de juiste situatie toe te passen.

Zijn jullie als team in staat om alle opdrachten binnen de tijd te volbrengen? Dan ontvang je na afloop een leuke prijs.

 

Informatie over dit uitje

  • Aantal personen: 10-30
  • Tijdsduur: 1 – 2 uur
  • Prijs: € 500,-

 

Wil jij met je team de uitdaging aan gaan, plan hier direct je “Enter the Microsoft Team room” sessie!

>