Met kleine stappen kunnen we jullie organisatie helpen Microsoft 365 herkenbaar veilig in te richten waarbij medewerkers er vertrouwt mee kunnen werken. We richten ons hierin op Microsoft Teams & SharePoint. 

Zorg dat je op de hoogte bent van de processen in je organisatie en laat deze aansluiten binnen de inrichting van Microsoft 365 om herkenbaarheid te creeren bij de medewerkers. Wij zorgen voor veiligheidsregels binnen het platform die eenvoudig kunnen worden toegepast. Daarnaast vinden wij de communicatie naar de medewerkers erg belangrijk, neem ze mee hoe ze het vanaf vandaag moeten gebruiken. Hiermee geven we de medewerkes vertrouwen!

"Herkenbaarheid, veiligheid en vertrouwen binnen Microsoft 365 zorgt voor digitale omarming bij medewerkers"

Webinars

Wij bieden verschillende webinars aan rondom Microsoft 365. Kijk hieronder welke voor jullie organisatie interessant kan zijn! Wil je meer over het aanbod weten kan je altijd contact met ons opnemen!

*alle webinars worden opgenomen en nadien gedeeld.


Webinar: Samenwerken met Microsoft 365 (1 uur)

Praktische tips over het werken met Microsoft 365? Hoe je het beste kan samenwerken binnen Microsoft Teams met collega's en hoe je het alles haalt uit de functionaliteiten? 

Webinar: Automatiseer je processen met Power Automate (1 uur)

In deze sessie laten we de basis mogelijkheden van power automate zien.
Voor deze webinar is het handig om wat basis kennis te hebben over Microsoft 365. Heb je deze niet? Volg dan eerst onze webinar over Samenwerken met Microsoft 365.

Webinar: Documenten beveiligen binnen Microsoft 365 (1 uur)

Wat de impact van het veilig werken met documenten op jouw organisatie is en welke stappen je kunt nemen om deze te vergroten? 
In deze sessie laten we zien hoe je op een veilige manier kan omgaan met je documenten. 

Webinar: OneNote, Planner & To Do (1 uur)

In deze training nemen we je mee door de omgeving van Microsoft OneNote, Planner & To Do. We leggen uit hoe de applicaties werken, geven je tips en geven best practices vanuit onze ervaring. 
Aan het eind is er voldoende ruimte om je vragen te stellen, zodat je daarna direct aan de slag kan gaan met de tips die we hebben gedeeld.

Overige diensten

Microsoft 365 Governance (beleidsregels) (document)

Een document waarin je als IT-beheerder of directielid leidraad krijgt om de omgeving te kunnen beheren of structureren. Wat ontvang je?
– Beleidsdocument die toepasbaar is voor de organisatie.
– Instellingen die overgenomen kunnen worden in de eigen omgeving.

GRATIS: bouw je template binnen Microsoft Teams (30 min)

In deze korte online sessie laten we je zien hoe het aanmaken van een Micorosoft Teams template werkt. We vertellen waar je aan moet denken als je een template opbouwt en hoe je deze beschikbaar kan maken voor al je collega's.

ONLINE GAME: Enter the Microsoft Teams room

Communicatie en kennis zijn de belangrijkste onderdelen om als team goed te kunnen samenwerken. Beschikt jouw team over de benodigde kennis om zo snel mogelijk de opdrachten binnen Microsoft Teams uit te voeren? Lukt het jullie in een stressvolle situatie zo snel mogelijk de benodigde kennis onder te knie te krijgen? Dan is dit spel de perfecte uitdaging voor jullie! Alleen met de juiste kennis kan je optimaal gebruik maken van Microsoft Teams.

>