Ben jij opzoek naar hoe je de Microsoft Office 365 producten goed kan inzetten binnen jouw organisatie? Business Productivity 2Day heeft verschillende diensten opgezet om de digtalisering te omarmen. Met kleine stappen kunnen we jullie organisatie helpen Microsoft 365 herkenbaar & veilig in te richten waarbij medewerkers er vertrouwt mee kunnen werken.  

Wij bieden verschillende diensten aan die aansluiten op de fase waarin de organisatie kan zitten. Daarnaast bieden wij losse workshops met verschillende onderwerpen. 

"Herkenbaarheid, veiligheid en vertrouwen binnen Microsoft 365 zorgt voor digitale omarming bij medewerkers"

Digitalisering omarmen

Stap 1: veilig samenwerken

Met kleine stappen kunnen we jullie organisatie helpen Microsoft 365 herkenbaar veilig in te richten waarbij medewerkers er vertrouwt mee kunnen werken. We richten ons hierin op Microsoft Teams & SharePoint. 

Zorg dat je op de hoogte bent van de processen in je organisatie en laat deze aansluiten binnen de inrichting van Microsoft 365 om herkenbaarheid te creeren bij de medewerkers. Wij zorgen voor veiligheidsregels binnen het platform die eenvoudig kunnen worden toegepast. Daarnaast vinden wij de communicatie naar de medewerkers erg belangrijk, neem ze mee hoe ze het vanaf vandaag moeten gebruiken. Hiermee geven we de medewerkes vertrouwen!

Stap 2: slimmer samenwerken

Nadat de Microsoft 365 omgeving herkenbaar en veilig is ingericht, is het van belang de overige applicaties te gaan gebruiken. 

Microsoft 365 platform kent veel applicaties. In dit scenario gaan we medewerkers vaardigheden geven om meer uit de omliggende applicaties te gebruiken. Ze krijgen inzicht met welk doel de applicatie is neergezet en hoe ze deze kunnen toepassen in hun dagelijkse routines.

Diensten

Online Workshops

Wil jij weten hoe bepaalde applicaties binnen Microsoft 365 werken? We hebben speciaal voor jou en ook je collega’s verschillende workshops beschikbaar. 

Klik op "Workshops" en zie een overzicht met alle beschikbare workshops. Staat jouw workshop er niet tussen? Geen probleem, neem contact met ons op. 

>