Structuur bouwen
Training

Wat is Microsoft Teams

Training 11 Hoofdstuk 3 Training 1

Microsoft Teams is het platform om te kunnen samenwerken met zowel interne als externe collega's. Het biedt alle middelen om op een efficiente manier de samenwerken te bevorderen. 

Je kan gemakkelijk online vergaderingen houden waarin je pagina's, bestanden of bijvoorbeeld een whiteboard kan delen met je collega's. Hiermee zorg je ervoor dat iedereen weet waar je over praat en kan je een effecitieve online vergadering verzorgen. 

Daarnaast kan je chatten met je collega's binnen een team of individueel. Hiermee kan je snel reageren op elkaar en eventueel een bestand met elkaar delen. 

Verder is Microsoft Teams zoals de naam het al aangeeft ontwikkeld om samen te werken in teamverband. Je kan teams aanmaken en daar specifieke personen toegang toe verlenen zodat je binnen je afdeling of project gemakkelijk kan samenwerken. Deel hierin je bestanden die voor het team van belang zijn zodat iedereen hier snel bij kan en er mee aan de slag kan. Verder kan je de teamchat gebruiken om te communiceren of plan een online vergadering. 

Pen
>