Structuur bouwen
Training

Stuur berichten naar je collega via Chat

Training 13 Hoofdstuk 3 Training 1

Binnen Microsoft Teams kan je eenvoudig chatten met collega's of externen. 

Chatten binnen Microsoft teams komt op verschillende terug. Maak gebruik van de chat functionaliteit links in de menubalk, chat binnen een specifiek team/kanaal of chat tijdens een online vergadering. Met de chat functionaliteit leg je onmiddelijk contact met je collega's zowel intern als extern. Het is niet noodzakelijk om als externen gebruik te maken van Microsoft Teams. Je kan iemand uitnodigen op basis van e-mailadres, op het moment dat dit iemand is buiten de organisatie wordt deze automatisch aangeduid als gast. 

Je kan één-op-één of met een groep. Gebruik de chatfunctie voor het stellen van een korte vraag of het versturen van informatie. Tevens kan je binnen Microsoft teams eenvoudig zien of de persoon online is. 

Binnen een team kan je ook chatten met elkaar. Alle teams hebben een algemeen kanaal waar de chat mogelijk is. Hier kan je chatten met iedereen die lid is van het team, dit zorgt ervoor dat je snel berichten kan versturen die voor het team essentieel zijn. Stuur gepersonaliseerde stickers, GIF's en vind-ik-leuks. 

Pen
>