februari 22

Business Productivity 2Day Start up!

Werk al zeker 10 jaar in de IT wereld als consultant en altijd op het snijvlak van medewerkers van de werkvloer en IT. Na heel wat jaren is het duidelijk welke vragen er zoal spelen op het gebied van IT. In mijn hoofd heb ik al veel scenario’s afgespeeld. Hoe ik het zou gaan doen als ik een eigen bedrijf zou hebben. Eerst eens gaan zoeken naar een goed netwerk. De juiste mensen om je heen, want die zouden toch een belangrijk onderdeel gaan vormen voor het model dat ik wil neerleggen.

Toen kwam ik vorig jaar Thijs Paree van New Media 2Day tegen. Een organisatie wat de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Mooie resultaten heeft bereikt. Organisatie zoals geen ander. Klaar staan voor hun klanten en zorgen dat het team hart heeft voor de klant, maar ook de organisatie waarin ze werken. Mooie omgeving en passend bij mijn voorwaarden waar een bedrijf voor moet staan.

Thijs en ik raakte in gesprek over welke vragen de klanten hebben en hoe ik denk dat we een bijdrage kunnen leveren organisaties om nog meer uit de technologie te halen. Om organisaties dichter bij hun klanten te brengen met de juiste informatie. Is het niet zo dat de communicatie- en informatiestromen tegenwoordig steeds vluchtiger is? Korte gesprekken, snelle vergaderingen, veel emails en ga zo maar door…. Hoe gaat een organisatie daarmee om?

Thijs raakte enthousiast van mijn verhaal en ik van zijn organisatie en de passie waarmee zij werken. We geloven in elkaars verhaal en zijn dan ook van mening dat we samen een bedrijf moeten gaan beginnen.

Toen is Business Productivity 2Day ontstaan! Ja!!

Samen geloven we in de technologie van Microsoft met Office 365. Het online samenwerken, het netwerken als een netwerk. Inzetten van de juiste middelen om je doel te bereiken. Kleine stappen om medewerkers te laten zien wat de voordelen zijn en resultaten te behalen. Oplossingen bieden binnen de standaarden die Microsoft aanreikt. Kennis delen met elkaar.

Dat allemaal binnen het MKB. MKB bedrijven zijn instaat om snelle veranderingen te maken om daarna optimaal te kunnen profiteren van de software die in Office365 beschikbaar is. Ben je ook nieuwsgierig naar wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op!

 


Tags

BP2D, Office365, Startup


Gerelateerde nieuwsberichten

Microsoft Teams templates beschikbaar!

Schrijf je in en ontvang alle nieuwe nieuws items!

>