Op zoek naar beleid en structuur in Microsoft Teams?


Ben je snel begonnen met Microsoft Teams en/of heb je geen beleid rondom Microsoft Teams? Wij bieden je de handvatten om het beleid en de structuur van Microsoft Teams vorm te geven. Het vormgeven doen we door een set aan beleidsregels op te stellen.  

Onze ervaring

Wij zien veel organisaties die gebruik maken van Microsoft Teams of beginnen met Microsoft Teams zonder goed na te denken over de beleidsregels. Een gevolg hiervan is dat er chaos ontstaat binnen de organisatie: gebruikers maken te pas en te onpas teams aan, kunnen zomaar alle bestanden delen met externen en missen een duidelijke werkstructuur. Begin daarom vandaag nog met het toepassen van beleid en structuur met het gebruik van Microsoft Teams! 

Op basis van onze ervaring hebben we standaard beleidsregels gemaakt die beleid bepalen en structuur en duidelijkheid geven. Elke organisatie heeft altijd zijn of haar kernwaarde die je in de beleidsregels wil laten terugkomen. Wij passen de standaard beleidsregels aan aan deze kernwaarde, waardoor je een beleid en structuur krijgt die bij de organisatie past.

Wat is een Microsoft Teams beleidsdocument? 

Een document waarin je als IT-beheerder of directielid leidraad krijgt om de omgeving te kunnen beheren of structureren. Voorbeeld van zaken die onder de beleidsregels vallen: 

– wie het recht heeft om teams aan te maken
– welke teams wel of niet gedeeld mogen worden met externen 
– welk beleid er gehanteerd wordt voor het opslaan, archiveren en verwijderen van inhoud of documenten 
– rollen en rechten
– alle instellingen rondom de Microsoft Office 365 applicaties   

Hoe werkt het? 

We realiseren ons dat organisaties weinig tijd hebben om het hele beleid en de structuur op te bouwen. Om deze reden hebben wij een uniek concept. Op basis van een door ons opgestelde vragenlijst die kijkt naar medewerkers, systemen en processen kunnen we de Microsoft Teams beleidsregels specifiek maken.

Deze vragenlijst is in te vullen door één of meerdere medewerkers, maar ons advies is om tenminste drie medewerkers van verschillende afdelingen de vragenlijst in te laten vullen.  

1. Bestel direct je Microsoft Teams beleidsregels. 
2. Na het bestellen ontvang je de specifiek opgestelde vragenlijst die ons inzicht geeft in jullie organisatie. 
3. Na het invullen van de vragenlijst wordt het beleidsdocument door een Microsoft specialist opgemaakt.
4. Je ontvangt je Microsoft Teams beleidsdocument en je kunt direct aan de slag om de beleidsinstellingen toe te passen.

Natuurlijk helpen wij je ook graag bij het vervolgtraject om de beleidsregels toepasbaar te maken, maar deze kun je naar behoefte aanvragen.

Wat ontvang je? 

– Beleidsdocument die toepasbaar is voor de organisatie. 
– Instellingen die overgenomen kunnen worden in de eigen omgeving. 
– 30 minuten consult met een Microsoft specialist.

Voor wie is het geschikt?

Voor organisaties van 5 tot 250 medewerkers die geen lokale applicaties hebben draaien van Microsoft. (Zoals Skype voor Bedrijven, SharePoint 2013, SharePoint 2016) 

Wat kost het?

We vinden het belangrijk dat elke organisatie beschikt over een beleidsdocument! De kosten voor het ontvangen van het beleidsdocument specifiek voor jouw organisatie kost € 400,-

Vul onderstaand formulier in en we sturen je zo snel mogelijk de vragenlijst toe.

 

[wpforms id=”663″]

 
>