augustus 24

De video- en audio-instellingen direct goed instellen bij aanvang van een Teamsvergadering

Heb jij ook wel eens gehad dat je bij het begin van een Microsoft Teams vergadering nog even snel je achtergrond moest aanpassen, je audio opeens vanaf je externe speaker komt of dat je helemaal niet te verstaan bent omdat je microfoon op mute staat?

Belangrijk is om je goed voor te bereiden op een teamsvergadering, dit is niet alleen gericht op de inhoud van de vergadering maar ook zeker op de wijze waarom je gebruik maakt van de nieuwe techniek.

Microsoft maakt het vanaf midden september toegankelijker om bij deelname aan een teamsvergadering direct je video- en audio-instelling goed in te stellen. Hiermee zorgen zij ervoor dat je altijd op een goede manier je intrede doet!

Tips voor het betreden van een teamvergadering:
1. Zet je camera aan, een teamsvergadering zorgt al voor enige afstandelijkheid bij de deelnemers, door direct gebruik te maken van je camera bij binnenkomst zien de deelnemers je intrede en zal je zien dat je sneller begroet wordt.
2. Als je de intrede doet met je geluid aan, zorg dan dat je geen vervelende achtergrond geluiden hebt, indien dit het geval is kan je beter even je microfoon op mute houden.
3. Je achtergrond kan je tegenwoordig bedrijfsspecifiek maken, bij je deelname aan een teamsvergadering met externen, zorgt dit voor meer professionaliteit.


Tags

Microsoft Teams


Gerelateerde nieuwsberichten

Microsoft Teams templates beschikbaar!

Schrijf je in en ontvang alle nieuwe nieuws items!

>